Hi, How Can We Help You?

PLANET E BIZNESIT

Çeno & Panariti Consulting - Law Firm Tirana - Legal Services Tirana

PLANET E BIZNESIT

Ekipi ynë i konsulentëve mund t’ju ndihmojë të zhvilloni një plan biznesi dinamik, gjithëpërfshirës, me kosto efektive dhe të shkruar në mënyrë profesionale. Planet tona të biznesit janë përshtatur për t’iu përshtatur vizionit të biznesit tuaj specifik në mënyrë që të përmbushë pritjet e investitorit në aspektin e përmbajtjes, organizimit dhe qartësisë. Ne kemi kontribuar më parë në përgatitjen e planeve të biznesit të cilat kanë çuar në krijimin e ndërmarrjeve të suksesshme në sektorë të tillë si: shërbimet e kujdesit shëndetësor, lojërat e fatit dhe lojërat on-line, tregtia farmaceutike, ndërtimi, energjia etj.

Share Post