Avokat Tirane, Avokat Shqiperi – ÇENO & PANARITI CONSULTING – sherbime avokatie, avokat te licensuar tirane, sherbime ligjore.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ekipi i avokatëve

Enri Çeno - ÇENO & PANARITI CONSULTING

Edukimi dhe Përvoja Profesionale

Enri ka studiuar në Read Profile

Enri Çeno

International/ Commercial Law
Gloria Çeno - ÇENO & PANARITI CONSULTING

Edukimi dhe Përvoja Profesionale

Gloria është e specializu

Read Profile

Gloria Çeno

Energy and Natural Resources Law
Melisa Panariti - ÇENO & PANARITI CONSULTING Melisa is an experienced legal consultant and a licensed attorney, part of the Tirana Bar Association.

Edukimi dhe Përvoja Profesionale

Melisa është një konsulen

Read Profile

Melisa Panariti

General Lawyer

Avokat Tirane, Avokat Shqiperi – ÇENO & PANARITI CONSULTING – sherbime avokatie, avokat te licensuar tirane, sherbime ligjore.

 

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.