Hi, How Can We Help You?

Monthly Archives: January 11, 2018

ENERGJI DHE RESURSE

ENERGJIA & RINOVIMI Klientët tanë të energjisë marrin mbulim të koordinuar për të gjitha nevojat e tyre, duke përfshirë ndërtimin dhe projektet, korporatat, konkurrencën, rregullimin, kontratën, tregtinë, gjyqësinë / arbitrazhin, zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe çështjet tatimore. Praktika jonë ...

Read More